Monday, 17 June 2013 12:40

Συναυλία αλληλεγγύης για τους συναδέλφους στην ΕΡΤ

Rate this item
(0 votes)

Συναδέλφισσες/συνάδελφοι,

σας καλούμε να πάρετε μέρος, μαζικά, στη συναυλία που διοργανώνει η Ένωση Συντακτών Κύπρου (ΕΣΚ) που θα πραγματοποιηθεί στο προαύλιο της «Δημοσιογραφικής Εστίας», απόψε, στις 7:00μμ.

Η συναυλία πραγματοποιείται με τη στήριξη των συντεχνιών των εργαζομένων στο ΡΙΚ. Ο αγώνας των συναδέλφων στην ΕΡΤ, εδώ και επτά μέρες τυγχάνει της στήριξης του απανταχού Ελληνισμού ενώ έχει κερδίσει συμπάθειες σε ολόκληρη την υφήλιο. Συμπαραστάτες, στην υπόθεση της ελληνικής δημόσιας ραδιοτηλεόρασης είναι η EBU όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των διεθνών ΜΜΕ.

Με τη στήριξή μας, στην ΕΡΤ, στη σημερινή εκδήλωση εκφράζουμε και τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη μας, προς όλους τους συναδέλφους, όλων των ΜΜΕ της Κύπρου και της Ελλάδας που έχουν μείνει άνεργοι, στα πλαίσια μιας σκληρής πολιτικής μαζικών απολύσεων.

Παράλληλα, σας καλούμε να στηρίξετε μαζικά, και τη μουσική βραδιά που διοργανώνει το ΡΙΚ και ο μουσικός μας όμιλος, την προσεχή Πέμπτη, 20 Ιουνίου, στις 8.30μμ στο προαύλιο της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης.

Οι συντεχνίες του ΡΙΚ
ΕΥΡΙΚ, ΣΥΤΥΡΙΚ, ΣΗΔΗΚΕΚ

***Η συναυλία θα μεταδοθεί ζωντανά από την ιστοσελίδα του ΡΙΚ στο www.cybc.com.cy, την ιστοσελίδα της Σ.Υ.Τ.Υ.ΡΙΚ στο www.sytyrik.com και από το Τρίτο Πρόγραμμα Ραδιοφώνου του ΡΙΚ.

Read 1009 times