Friday, 20 September 2013 12:11

ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ – ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΤΕ;

Rate this item
(0 votes)

Ανήσυχη ηρεμία εξακολουθεί να επικρατεί στο ΡΙΚ τις τελευταίες μέρες, με το Διοικητικό Συμβούλιο να κωφεύει στο κάλεσμα των καιρών για παραίτηση και τη Διεύθυνση να συνεχίζει να σφυρίζει αδιάφορα λειτουργώντας με τις ίδιες πρακτικές.

ΕΜΕΙΣ επειδή δεν θέλουμε να κατηγορηθούμε ότι ενεργούμε εκ των υστέρων, σας ανακοινώνουμε για ακόμη μια φορά με τον πλέον εμφαντικό τρόπο: ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ – ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ – ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΣΕΙΣ.

Το ΡΙΚ και το κάθε Τμήμα του ΡΙΚ δεν είναι φέουδο κανενός.

Η αδιαφάνεια και η σπατάλη ΠΡΕΠΕΙ να σταματήσουν σήμερα! Αποδείξτε μας ΕΜΠΡΑΚΤΑ ότι μπορείτε να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων. Αν όχι, γνωρίζετε ποια άλλη επιλογή έχετε.

Βάλτε ένα τέλος στα προνόμια και στις σπατάλες, βουλιάζετε το ΡΙΚ. Οι εργαζόμενοι σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς, πρέπει να γνωρίζουν τα πάντα στο χώρο εργασίας τους. Οι εργαζόμενοι δεν θέλουν να βρίσκονται στο σκοτάδι. Τέρμα στην ανοχή.

Εγκαταλείψτε το εγωκεντρικό σας ύφος, δείξετε μεγαλύτερη σεμνότητα και κάντε μια προσπάθεια να αντιληφθείτε ότι, όσοι ασχολούνται με τα «κοινά» οφείλουν να θέτουν πάνω από το προσωπικό και επαγγελματικό τους συμφέρον, τα συμφέροντα της Κοινωνίας στην οποία ανήκουν και εργάζονται.

Θέτουμε τους εαυτούς μας στη διάθεση του Διοικητικού Συμβουλίου και της Διεύθυνσης για απευθείας συζήτηση όλων των κρίσιμων θεμάτων και επίλυση των πολύ σοβαρών προβλημάτων στη βάση τους.

Read 1087 times