Tuesday, 16 September 2014 11:42

Ανακοίνωση σχετικά με το προσχέδιο μελέτης της PwC

Rate this item
(0 votes)

Το Γενικό Συμβούλιο της Σ.Υ.Τ.Υ.ΡΙΚ σε σημερινή του συνεδρία, εξέτασε το θέμα της διαρροής στον τύπο μέρους του προσχεδίου της μελέτης της PwC και με αυτήν την ανακοίνωση, θα ήθελε να εκφράσει τη δυσαρέσκεια και τον προβληματισμό του.

Είναι λυπηρό να αποφασίζουν για μας χωρίς εμάς! Μια σοβαρή εταιρεία για να καταλήξει σε μια σοβαρή και εμπεριστατωμένη μελέτη θα έπρεπε να ακούσει όχι μόνον τις θέσεις της Διευθυντικής Ομάδας του ΡΙΚ αλλά και τις θέσεις υπαλλήλων που στελεχώνουν τις υπηρεσίες του ιδρύματος στο σύνολο του.

Γι αυτόν το λόγο και μόνον και χωρίς να εισέλθουμε σε λεπτομέρειες, αμφισβητούμε τη σοβαρότητα αλλά και την εγκυρότητα της μελέτης αυτής.

Το ΡΙΚ καθημερινά υποφέρει από πολλά κτυπήματα κάτω από τη μέση. Οι ανάγκες αυξάνονται συνεχώς και πολλοί εργαζόμενοι φορτώνονται επιπρόσθετες ώρες εργασίας για να καλύπτουν τα κενά της υπηρεσίας τους με ανταμοιβή ελεύθερο χρόνο.

Η κατάσταση σε πολλά τμήματα έχει φτάσει στο απροχώρητο. Καταπατούνται συλλογικές συμβάσεις και στο βωμό εξυπηρέτησης διαφόρων αναγκών αλλά και συμφερόντων, μη αποκλείοντας και των κομματικών, θυματοποιείται και εξευτελίζεται προσωπικό.

Αυτά τα γνωρίζει η PwC; Αν η PwCέχει όρο εντολής να δώσει μία μελέτη για την ορθή αναδιάρθρωση του ΡΙΚ, οφείλει έστω και την υστάτη να μας καλέσει και να μας ακούσει.

Η Σ.Υ.Τ.Υ.ΡΙΚ δεν θα συναινέσει σε πρόχειρες λύσεις.

Read 1944 times Last modified on Tuesday, 23 September 2014 11:46